Nyheter

Advarsel mot VAREMERKEORGANISASJONEN AS
9. juni 2011
En rekke innehavere av varemerkeregistreringer har mottatt en henvendelse fra et selskap som kaller seg "Varemerkeorganisasjonen AS". Henvendelsen gjelder et tilbud om "fornyelse" av eksisterende varemerkeregistreringer i Norge. På selskapets hjemmeside tilbys både "registrering" og "fornyelse" av varemerker ved å fylle ut et skjema og betale en oppgitt avgift.

Dette selskapet har ingen registreringsmyndighet. Det er kun Patentstyret som kan registrere varemerker.

Videre er den "avgift" som selskapet krever innbetalt for eksempelvis en fornyelse av en registrering langt høyere enn de kostnader som påløper ved en fornyelse foretatt gjennom de seriøse aktører som finnes på området.

Selskapet oppgir intet om skillet mellom offentlig avgift, eget honorar eller den merverdiavgift som påløper. Selskapet er registrert i Belize.

På denne bakgrunn har Staten ved Skatt Øst tatt arrest i penger tilhørende Varemerkeorganisasjonen AS ved en kjennelse av Oslo Byfogdembete den 30. mai i år.

Det advares her mot å benytte seg av dette selskapets tjenester.

babyporte Pas Cher pandora shop tw Kobe Bryant Jersey cheap adidas pas cher Yeezy Boost 350 Australia www.worldwidecstore.com Canada Goose Danmark canada goose femme pas cher Soldes Louboutin Chaussures Soldes Louboutin canadiensstore.com kshatriyasuperlam www.usvirent.com cheap links of london bijoux pandora soldes